Gość Magdalena Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 bylam dzis na usg kolana . Powiedziano mi ze musze sie zgłosić do ortopedy. Czy ten ostry ból to z tego pwodu gdyż na usg ze wyszło Ze mam chrzastke scienczala. Wiazadlo poboczne niewydolne lakotke przysrodkowa luzna wysyuwajaca sie poza szpare🤔🤔 Co mam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stuiverka Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś się do ortopedy i to najlepiej nie pierwszego lepszego. Z doświadczenia wiem, że samemu lepiej nie gdybać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Synergia_Chorzów Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Witam, Zgadzam się, ze wizyta u ortopedy będzie potrzebna ale należy wziąć też pod uwagę wizytę u fizjoterapeuty dlatego, że taki stan Pani kolana z czegoś musi wynikać. Niezależnie czy wynika to z urazu czy też przeciążenia fizjoterapeuta podpowie w jaki sposób radzić sobie z obecną sytuacją oraz powinien wychwycić możliwe przyczyny, które do tego doprowadziły. Jeżeli ścieńczenie chrząstki występuje w okolicach kłykcia udowego bocznego - to wspomniany opis może wskazywać na koślawienie stawu kolanowego w trakcie aktywności lub życia codziennego ale jednoznacznie ten temat powinien wyjaśnić fizjoterapeuta. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi