Gość Angelika Gostynin Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam! Od jakiegoś czasu zaczeliśmy współżycie ze swoim chłopakiem. Martwi mnie fakt że przez około 7miesięcy nie zaszłam w ciąże. Wiem że ma pewne problemy z jądrem gdyż co jakiś czas to jądro mu *ucieka* tzn. chowa się w mosznej. Nie wiem czyte sprawy są ze sobą powiązane ale bardzo mnie to martwi. Nie wiemy co dalej robić iwogóle do jakiego lekarza się skierować. Bardzi proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Najlepiej skierować się prosto do urologa. Prawdopowobnie wymagany będzie zabieg chirurgiczny w celu odprowadzenia na stałe jądra. Można również wykonać badanie nasienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aniaaa Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam! Angelika, czy byłas moze u urologa ze swoim chłopakiem? Czy cos Ci powiedzial na temat bezpłodności a *wędrującego jądra*? Mój chłopak ma to samo... i zaczynam sie martwić ze możemy miec problemy z zajściem w ciaże przez to jego jąderko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi