Gość Alicja Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Co robić po podwichnięciu stawu skokowego i uszkodzeniu więzozrostu, który był szyty i zabezpieczony 2 drutami? Po zdjęciu gipsu (9 tygodni) okazało się, że nie trzyma więzozrost. Ból w okolicy kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Synergia_Chorzów Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Witam, Kolejny krok powinien podpowiedzieć lekarz prowadzący. Nie znam aktualnie stanu Pani więzozrostu ale wydaje mi się, że należałoby już na tym etapie rozpocząć rehabilitację - co również powinno zostać określone przez lekarza prowadzącego. Jeżeli ma Pani wątpliwości co do aktualnej formy leczenia można zasięgnąć konsultacji u innego lekarza ortopedy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzych Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgadzam sie z poprzednikiem, jednak to powinno być skonsultowane z lekarzem. Jeśli masz wątpliwości i chciałbyś przedyskutować tę kwestię z jeszcze innym lekarzem to na Targówku w Warszawie w Poradni Chorób Stopy przyjmuje dr Kołodziejski u którego leczyłem swój staw skokowy. Uważam go za najlepszego specjaliste w zakresie ortopedii z jakim miałem styczność w ostatnich latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi