MrIdk199 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Nie wiem co to jest. Normalnie mogę ściągać skórkę, ale przy pełnej erekcji jak ją ściągam do końca to tworzy się wokół żołędzia taki jakby pierścień ze skórki. No i jak sam sobie tego nie przytrzymam, to zaraz mi zakrywa całą główkę. Co to jest ? Jak będzie trzeba to mogę dodać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość :-) Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zapewne stulejka, ja tak samo mialem, tylko ja przy pełnej erekcji nie moglem jej do końca juz ściagnać. Ale juz jej nie mam, problemu tez. Idz do urologa, mnie na poczatku wyslal do dermatologa zeby to masciami smarowac, z nadzieja ze skorka bedzie bardziej elastyczna ale nie pomoglo. Wiec ciach, 8 szwow, 2 tyg dyskomfortu ze szwami a pozniej tylko sie cieszyc sprawnym w 100% sprzętem 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Problem Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Auuc czy to boli po zabiegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Problem Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Czy to boli po zabiegu Skad się O bierze Wiem.ze mam.wiodkosc stawów i nadmiar skory widać w wielu miejscach. Ale to po prostu przeszkadza myślałem ze to normalne ale jednak nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 W dniu 13.01.2019 o 11:03, Gość Problem napisał: Auuc czy to boli po zabiegu ? Po zabiegu trochę boli. Zwłaszcza przy porannych wzwodach. Ale to nic w porównaniu z tym jak boli kiedy tej skórki ściągnąć nie można. Tak jak Gość powyżej mówi. 2 tygodnie dyskomfortu a potem cieszyć się sprzętem 🙂 Ja zabieg robiłem u dr Burkackiej. wszystko gra i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kris33 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 W Gdyni jest dobra klinika, która zajmuje się takimi zabiegami. To Derm-Estetyka. Wiem, że wykonują plastykę napletka i obrzezanie. Tu jest więcej informacji https://derm-estetyka.pl/leczenie-stulejki-u-doroslych-operacja-stulejki.html . Zabiegi może powodować mały dyskomfort, ale przy odpowiedniej pielęgnacji pozabiegowej wszystko szybko wraca do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi