Gość Lola Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Podczas treningu upadłam, robiąc obrót na palcach prawej nogi. Straciłam równowagę i ciężar ciała przeszedł na prawą stronę, stopa się skręciła mniej więcej w śródstopiu, poczułam jakby coś w środku strzeliło (?) nie wiem jak to określić. Od razu przyłożono mi okład z lodu i pojechałam na SOR, gdzie po prześwietleniu lekarz powiedział, że nie widzi złamania i zalecił zimne okłady, bandaż elastyczny, ograniczenie aktywności, oszczędzanie stopy. Miałam zgłosić się za 10-14dni na kontrolę. Dziś po 4 dniach opuchlizna nadal się otrzymuje, a ja nie mogę w ogóle stanąć tej nodze, bo czuję ból w części stopy w okolicach palców, poruszam się o kulach, głównie leżę. Kiedy nie obciążam nogi, stopa już nie boli, mogę nią ruszać, palcami również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi