Gość Joasiazimplantem Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Witam, mój problem polega na tym, że od kilku dni ból biodra bardzo się nasilił. Tabletki i maści nie pomagają, a ból momentami jest nie do wytrzymania. Jedyne momenty gdy boli mniej, są wtedy kiedy kompletnie się nie ruszam, milimetr ruchu powoduje ból. Wcześniej nie zwracałam uwagi, ale boli nawet gdy schylę głowę w dół. Jestem 2,5 roku po operacji skoliozy kręgosłupa, wstawiane byly implanty tytanowe. Co to może być i dlaczego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Zalecam konsultację u dobrego ortopedy. Jeśli chodzi o biodro - dr Arkadiusz Koniarski. Przyjmuje w Częstochowie, Jędrzejowie i Kielcach. Bardzo konkretny i mądry lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi