Gość ADAM 23 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Mam 23 od paru lat na moich jądrach wystąpiły włukniaki nierozwineły się jeszcze do dużych rozmiarów.CZYTAŁEM że potrafią rozwinąć się nawet do 6 cm,z czasem zauważam że potrochu się powiększają.Zastanawiam się nad chirurgicznymich usunięciem.Dlatego mam pytanie czy przy takim zabiegu mogą wystąpić komplikacje,typu bezpłodności lub inne i czy ten zbieg jest bolesny?Z GURY DZIĘKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ale gdzie się włókniaki dokładnie lokalizują na worku mosznowym czy na jądrach bezpośrednio. Lokalizacja jest bardzo dziwna i czy na pewno chodzi o włókniaki na samych jądrach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi