Gość Mysza Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Witam, 5 listopada miałam operacje zespolenia kości Piszczelowej gwoździem, ogólnie noga jest dość ciepła, ale to chyba normalne i występują na niej siniaki koloru żółtego jak i fioletowego - tych jest znacznie mniej - to też jest raczej normalne, nie pokoi mnie za to temperatura mojego ciała która oscyluje w okolicach 38 stopni, po pyralginie spada, rano po obudzeniu miałam 36.8 później wzrosła do 37.8 i tu wzięłam już tabletkę, przypuszczam że ta temperatura byłaby wyższa gdyby nie pyralginie, stąd moje pytanie do państwa czy to normalne że 5 dni po operacji nogi utrzymuje się taka temperatura? Zawsze miałam skłonności do gorączkowania nawet przy przeziębieniu, czy powinnam wezwać pogotowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi