Gość Amanda Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Witam. 16 września miałam mocny uraz uda z boku zaraz pod biodrem. Wystąpił duży siniak. Po tygodniu od zdarzenia poczułam silny ból w przedniej części uda, po środku. Ból prawie uniemożliwiał mi chodzenie. Gdy sprawdziłam nogę palpacyjnie, zauważyłam zgrubienie/kulkę zaraz nad kolanem. Pytanie, czy jest możliwe, aby krwiak pojawił się nad kolanem, jeśli uderzenie było ok 20cm wyżej? Od razu powiem, że mam umówioną wizytę do chirurga jednak dopiero na środę. Lekarz rodzinny stwierdził, iż jest to krwiak w wyniku urazu. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wacław Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Grawitacja działa cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi