Gość dziunia Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Witam serdecznie, mam 18 lat i trenuję wyczynowo pływanie. od dłuższego czasu mam problem z kolanami, na poczatku tylko głośno *strzelały * mi kolana podczas kucnięcia a w tej chwili towarzyszy temu jeszcze ból. zgłosiłam się do chirurga lecz on uznał ze to nie wymaga żadnego leczenia, gdyż może to być spowodowane dorastaniem, ale nie raz ten ból jest bardzo dokuczliwy. proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 W takiej sytuacji najlepiej zgłosić się do ortopedy. Być może problem związany jest ze zmianami w rzepce, np. z chondromalacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi