Gość Kinga Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam, jestem po operacji amputacji palca u nogi, ponieważ miałam większą ilość, operacja była 19.12 i juz jutro ide na sciagniecie gipsu po ponad 12 tygodniach, byloby krocej, ale po 6tyg, zalozono na kolejne 6, poniewaz nie zroslo sie odpowiednio. Kiedy mogła bede korzystac z sauny, silowni i basenu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Kiedy rana odpowiednio się zabliźni, można będzie korzystać z sauny itd. Trudno dokładnie powiedzieć, ponieważ nie rozumiem czy w końcu palec był złamany czy amputowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kinga Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Był amputowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Od ściągnięcia gipsu po około 2 tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam jestem po operacji palucha sztywnego wszystko się ładnie zagoiło w ciągu dwóch tygodni, mam jeszcze niewielki obrzęk czy mogę korzystać z sauny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Jeśli jest obrzęk to nie jest to najlepszy pomysł. Radzę jeszcze odczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość basiaM Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 mój mąż prawdopodobnie bedzie mial amputowany paluch i drugi palec stopy. /co to znaczy dla niego? czy bedzie miał problemy w chodzeniu i *normalnym* funkcjonowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi