Gość Henryk Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Jestem już tydzień po operacji żylaków powrózka nasiennego metodą podwiązania żyły i mam pytanie jak długo powinno się zachować wstrzemięźliwość seksualną. Czy może jest to już wystarczający czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Radzę wstrzymać się od stosunków seksualnych przez 2-3 tygodni po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Henryk Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Odczekałem tydzień po operacji metodą podwiązania i po stosunku seksualnym zauważyłem, że moje jądra nabrzmiały i powstał jakby lekki obrzęk ( który nie znikł przez całą noc ) . Czy z racji przebytej operacji jest to normalne czy może coś uszkodziłem ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Tak właśnie może zdarzyć się po przebytej operacji, powinno przeminąć, zapewne nie doszło do żadnego uszkodzenia. Radzę jeszcze dać odpocząć jądrom na 1-2 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi