Gość Ebenezer Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witam, chciałem się zapytać czego przyczyną mogą być takie podłużne opuchnięcia wzdłuż ostatniego żebra po lewej stronie pod klatką piersiową. Do tego ciągle mam uczucie wzdęcia i przelewania się w organiźmie. Normalnie bym tego z soba nie łączył gdyby nie to, że po uciśnięciu zgrubienia zaczyna mi bulgotać. Zaczyna mnie to okropnie martwić. Gdy tylko położę się spać wszystko zaczyna boleć, ale tylko w pozycji leżacej na lewym boku. Normalnie nie odczuwam żadnego bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ebenezer Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Puchną mi żebra po lewej stronie i nie ma mowy o spaniu! Nikt nie pomoże?? Przynajmnie powiedzcie do jakiego lekarza mam się udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janina Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Myślę, że należałoby się skontaktować z gastrologiem. Może to być zespół jelita wrażliwego. pozdrawiam i życzę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi