Gość Piotr Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Od kilku miesiecy co jakis czas mam zielono zolte rozolnienie o specyficznym zapachu do tego w stolcu jest jak by mak ktorego nie jadlem...bylem na usg nic nie wykazalo bardzo sie boje ze to moze byc jakis rak czy cos czasem objawy ustaja i zalatwiam sie normalnie i po jakims tygodniu znow mam to rozwonienie o jaskrawo zoltym koloze albo zielonym cos jak muł nie wiem co to moze byc czasem to rozwolnienie trwa kilka dni czasem jak wyproznie sie kilka razy mam delikatne kropeczki krwi na papieze maja kolor rozowy. nie wiem co robic jestem w angli a opieka lekarska nie jest tu zbyt doswiadczona. prosze o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Może to wina diety. Dobrze, oprócz usg, rozważyć wykonanie kolonoskopii i rektospokii. Trudno powiedzieć co może być przyczyną bez badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 tutaj ciezko o takie zabiegi od laski to usg dostalem ktore nic nie pokazalo musze wlasnie poprosic o kolonoskopie a co znaczy jak mam takie kropki w kale jak ziarenka maku w rozwolnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi