Gość WOJP Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam, planuję zabieg obrzezania ale nie wiem jaki styl wybrać aby zachować najwięcej doznań seksualnych. Chciałbym też dowiedzieć się na czym polega styl moderate i czy można go wykonać w Polsce. Jakie informacje przekazać lekarzowi dotyczące stylu obrzezania ? Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nie żałuje Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Miałem długi napletek taki CL10. Za namową dziewczyny i lekarza wybrałem styl high and tight , żołądź cały czas odsłonięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosc Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Moderate to odmiana obrzezania high@tight. Jest to obrzezanie *wysokie**, czyli blizna jest oddalona od żołędzi, a różnica polega na tym, że nie jest *ciasne* (usuwa się mniej skóry z trzonu penisa). Jest to mniej radykalna forma obrzezania niż high@tight. Jednak każde obrzezanie może negatywnie wpłynąć na przyjemność seksualną. Dlatego nie polecam osobom, które nie borykają się z bolesną stulejką, załupkiem, czy innymi problemami natury medycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cheap fifa ultimate team coins Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 You are nothing like us . cheap fifa ultimate team coins http://www.fifa16mall.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buy fifa 17 coins Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Do not push me. buy fifa 17 coins http://www.esports.pl/forum/temat/12290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi