Gość Tadeusz z Bydgoszcy Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witam.Mam dosyć uciążliwy problem z powiększonym prawym jądrem.Jestem ponad 18 miesięcy po operacji raka pęcherza moczowego.Usunięto mi pęcherz moczowy,gruczoły krokowe i węzły chłonne.Będąc w szpitalu stwierdziłem powiększenie jądra,ale chirurg stwierdził,że to normalne,gdyż leżąc w znieczuleniu po prostu nie czułem,że na nich leżę.Minęło 18 miesięcy i żadnej zmiany nie widzę.Chciałbum w związku z tym zapytać,czy jest to do wyleczenia lub usunięcia operacyjnego i jakie to pociąga za sobą skutki uboczne.Jeszcze jedno pytanie,jak długi pobyt czeka mnie w szpitalu i na czym poolega ta operacja lub zabieg.Łącze wyrazy szacunku i do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Wszystko zależy od tego, jaka jest przyczyna dolegliwości, jeśli oczywiście chodzi o leczenie i pobyt w szpitalu. Najlepiej będzie udać się do urologa. Badanie fizykalne i usg powinno pomóc w ustaleniu przyczyny. Bez tego trudno mi powiedzieć coś więcej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi