Gość Mariusz Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Jestem po jodowaniu tydzien i bardzo slabo sie czuje a takze wystepuje czeste pocenie sie chociaz glównym problemem jest problem ze snem,wogóle nie moge spac czy jest cos co może mi pomóc z tymi problemami a jezeli nie to jak długi jest okres oczekiwania na poprawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Należy skontaktować się z lekarzem rodzinnym. On zapewne pomoże w tych problemach, na pewno zapisze leki ułatwiające zasypianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beta Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Mnie przy bezsennośc`i pomaga zwykły relamax b6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Najlepiej skontaktować się z lekarzem rodzinnym. Na rynku dostępne są na receptę np. zopiklon, zolpidem, które wpływają pozytywnie na zaypianie bez porannego zmęczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi