Gość korek Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 *Wyniki nie odpowiadają objawom klinicznym* - tak napisane w karcie. Miałem badania min. na wzw. Jeśli nie odpowiadaja objawom, tzn że nie mam wzw czy mam ale nie są to typowe objawy. Jak to rozumiec? Czy dla mnie to negatywna wiadomosc? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 To zależy jaki był wynik na WZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość korek Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Wynik był reactive, a rozpoznanie R748 (czyli jak mi *przetłumaczono* - nie odpowiada objawom). Dlatego ponawiam pytanie ww - czy jest wzw ale nie ma typowych objawów, czy nie ma wzw w ogóle i mogę się cieszyc? Dziękuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 A czy w ogóle jakieś dolegliwości występują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość korek Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Gdyby nie badania nie wpadłabym na to że są problemy z wątrobą (jest minimalnie powiększona, podobnie alat, poza tym wszystko ok). Zwiększona jest echogenicznosc całej wątroby, bez guzów, zmian ogniskowych. Mam świadomosc że Pan mnie nie widzi i badań również dlatego pytam czysto hipotetycznie, czy jest mozliwe w tej sytuacji wzw czy w ogóle go nie ma (jest np. podrażnienie wątroby, od leków, złej diety)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi