Gość kodek7 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam 4 dni temu gralem w pilke. W pelnym biegu krzywo stanalem, tak ze noga poszla mi do srodka, slychac bylo jak cos strzelilo i odrazu pojawil sie okropny bul. Noge schlodzilem zamrazaczem i udalem sie do szpitala. Po zrobieniu zdjecia lekarz napisal rozpoznanie: [b]Zlamanie spiralne supinacyjno- rotacyjne lewej strzalki.[/b] S82.6- Zlamanie podudzia lacznie ze stawem skokowym* Zlamanie kostki bocznej. Zalozyl mi gips na 6 tyg bez nastawiania kosci strzalki bo nie bylo przemieszczenia. Moje pytanie brzmi czy moge zastapic gips i kupic sobie Orteze stawu skokowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxxxx Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Raczej nie ale mozesz zmienic na gips syntetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi