Gość Megan Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam. Minęło 6 tyg. po operacji zcn. Niestety trochę się martwię, ponieważ boli mnie wewnętrzna strona dłoni, obok cięcia mam zgrubienie, które bardzo boli i uniemożliwia mi oparcia dłoni na płaskim podłożu (odczuwam to jako guzek po położeniu dłoni na płasko). Proszę o informację, co mam robić, ponieważ nie mogę normalnie funkcjonować, o noszeniu ciężkich rzeczy nie ma mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Megan jesli ktos lub cos Ci pomoglo odezwij sie. Mam taki sam problem i zabiegi laser i jontoforeza z oftenem nic nie pomoglo. pzdr Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luiza Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Właśnie dlatego lepiej zdecydować się na leczenie metoda BP niż na jakieś nacinanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi