Gość pytający Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam od paru dni mam odkrytą żoładź penisa i od tego czasu mam bardzo wyschniętą skórę na nim (wiem że to z powodu braku napletka) ale postanowiłem poeksperymentować i nałożyłę BARDZO DUŻĄ ilość kremu do rąk na żoładź, jakoś tak 13 tubki i zostawiłem tak na dwie i pół godziny na wieżchu nie przykrywając penisa, po czasie zmyłem to z żołędzi i poszedłem spać (dalej bez napletka) bo była 3 w nocy żeby rodzice nie widzieli na następny dzień skurka na penisku była mięciutka i miła w dotyku i na takim wyniku mi zależało a czy takie coś może źle wpłynąć na penisa lub na cewkę moczową bo na jej czubku też był krem ? ( mogę dać zdięcie) czy przez to mogę mieć jakieś problemy z penisem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pytający Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nie 13 tubek tylko jedną trzecią, usunął się ukośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi