Gość Ewa Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Schodząc po schodach zagapiłam się i krzywo stanęłam, stopa podwinęła mi się do środka. Poczułam silny ból. Teraz mogę chodzić, nie odczuwam bólu. Ból pojawia się przy próbie ruchów stopą w bok. Nie mam siniaków ani opuchlizny, minęło już kilka godzin. Czy to może być skręcenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Tak. Takie objawy mogą świadczyć o skręceniu stawu skokowego. W razie nie ustępowania dolegliwości radziłbym w tej sprawie skonsultować się najlepiej z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Po jakim czasie powinnam skonsultować się z ortopedą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi