Gość Młody_sprytny Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam.Od roku cierpie na ostry ból z tyłu łopatki i na ból miesnie piersiowego wiekszego.Przy ruszaniu łopatka czuke jak kosci scieraja sie albo przeskakuja jedna po drugiej.Ból jest okropny.Byłem u lekarza ale on wpiera mi ze to nerwo bóle.zapisałem sie do poradni rehabiltacyjnej.Termin 19 styczen 2016 rok.Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Trzeba w tej sprawie jeszcze skonsultować się najlepiej z ortopedą. To on powinien podjąć decyzję co do dalszego postępowania. Rehabilitacja dobra sprawa, ale co do terminu nie poradzę. Proszę w tej sprawie mieć żal do NFZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi