Gość matsob123 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam. Po kilkukrotnych skręceniach kostki po jakimś czasie zacząłem odczuwać ból w prawej kostce. Wybrałem się do ortopedy i kazał zrobić mi rezonans, na którym wyszło mi *częściowe uszkodzenie więzadła tylnego i przedniego w końcu strzałkowym oraz więzadła trójgraniastego z niewielkim odczynem płynowym*. W związku z tym mam pytanie czy to skończy się na *zwykłej* artroskopii czy coś innego mnie czeka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Raczej ortopeda zapewne włączy leczenie zachowawcze (leki miejscowo i ogólnie, usztywnienie). Konkretnych informacji na ten temat otrzyma Pan po wizycie kontrolnej u ortopedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi