Gość tomm12 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam.Ponad twa tygodnie temu mialem operacje podczas ktorej chirurg ustawial mi piata kosc srodrecza z pomoca 2 drutow poniewaz zlamalem w 2 miejscach z przemieszczeniem.Po zabiegu gips i na drugi dzien wyszedlem ze szpitala.Reka bolala 2 dni i bol minal.Po tygodniu bylem u kontroli ,po przeswietleniu wszystko ok.Co najdziwniejsze po okolo 10 dniach od zabiegu zaczela mnie bolec ta reka szczegolnie w nocy.Pulsuje dziwnie piecze i odczuwam fale palacego goraca.Mam pytanie czy to normalne bo sie zrasta czy cis nie tak.Nie chce isc bez potrzeby do lekarza bo 19 mam zdejmowac gips i druty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jeśli dolegliwości są nasilone radziłbym udać się na kontrolę do prowadzącego ortopedy w trybie pilnym (zwłaszcza jeśli założony jest gips, który może powodować ucisk - może konieczne być w takim wypadku ponowne założenie świeżego gipsu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TOMM12 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Bardzo dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi