Gość argyle Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam od paru dni (4) mam problem ponieważ mam dziwne czucie w prawym dolnym rogu , jakby stan zapalny ponieważ cały czas czuje . Ból jest minimalny sprawia tylko dyskomfort lecz zacząłem sie martwić . Ból nie narasta mam apetyt nie mam temperatury co wykluczaloby wyrostek . Miałem ten sam problem rok temu bylem skierowany na USG brzucha i było wszystko wporządku . Uczucie przestalo mi dokuczać i teraz znów wróciło . Dodam, że ostatni miesiąc był bardzo stresujący dla mnie , nie moglem nawet przez to jeść . Nie biore żadnych leków przeciwbólowych ani antybiotyków . Rok temu uslyszalem wiadomość od pani która robiła mi USG, że to może być przesuwanie sie soli czy coś . Prosze o odpowiedź pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość argyle Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Dodam , że podczas ruchu ból nie narasta tylko maleje , praktycznie nie jest odczuwalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi