Gość joincik Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam przejdę od razu do rzeczy Założyłem stabilizator na kolano i. Z powodu że mam 2 prace nosiłem go ok 20 godz a po zdjęciu wyszła mi jakas *galaretka* nie wiem jak to inaczej określić to coś znajduje się z lewej strony Nogi obok kolana i nie wiem co to jest wystaje na 1 cm. I jest bardzo czerwone w dziwnym kształcie mam zdj proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 To zapewne na skutek otarcia i ucisku przez stabilizator wytworzył się pęcherz. Taki pęcherz myślę, że samoistnie pęknie. Na pęknięty pęcherz proszę przyłożyć opatrunek po odkażeniu go i skóra powinna samoistnie powoli się wygoić tylko nie należy jej urażać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi