Gość Antek Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Miałem trzy operacie kolana pierwsza to usunięcie bocznej łękotki, nacięcie troczków rzepki ( miałam boczne przyparcie rzepki ) a ta trzecia to rozerwała mi się jama stawowa w kolanie i musiałem mieć ją zszywaną operacyjnie.... Obecnie po trzeciej operacji minął miesiąc. Po jakim czasie mogę wrócić do pełniej sprawności w kolanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Te informacje powinien przekazać ortopeda prowadzący. Nie ma tym względzie jakiegoś standardu. Wszystko zależy od gojenia się pooperacyjnego ran, przebiegu rehabilitacji i rekonwalescencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi