Gość Nikola Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Na początku sierpnia miałam wypadek samochodowy w wyniku którego byłam w szpitali. Jedną z dolegliwości była kostka, lekarze stwierdzili że jest zbita. W szpitalu byłam przez 3 dni, później leczyłam się u chirurga w poradni. Przez jakieś 3 tyg. kazano nosić mi podkolanówkę uciskową, później lekarz stwierdził że mogę wracać do pracy, chociaż kostka nadal bolała i była fioletowa. Teraz mijają 3 miesiące a moja kostka jest nadal fioletowa, bardzo szybko cierpnie i jest **większa** od drugiej.. czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Raczej nie i radziłbym w tej sprawie skonsultować się najlepiej bezpośrednio z ortopedą. Taki obraz zmian morfologicznych w okolicy kostki może np. sugerować uszkodzenie stawu skokowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi