Gość Spacerowicz Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam, proszę mi powiedzieć czy jest możliwe aby został uszkodzony róg przedniej łękotki i niebyło to widoczne na USG? Boli mnie kolano miałem kilka wizyt u ortopedy i lekarz stwierdził (jak w tytule), że trzeba zrobić MRI bo na USG nic nie widać. Co oznacza ewentualne uszkodzenie tego *rogu*? To wpłynie na moją sprawność ruchową, ból może się wzmagać z upływem lat, jest to trwały uszczerbek na zdrowiu? Nigdy nie miałem problemów z kolanem i powiem szczerze, że boję się *grzebać* w nim aby na przyszłość sobie nie zaszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spacerowicz Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Aha jeszcze pozwolę sobie zapytać, czy jest możliwość, że to może być coś innego - jak tak to co takiego? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi