Gość Daniel Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Witam, od kilku dni strasznie boli mnie w okolicach biodra nad prawym pośladkiem ale tylko gdy zginam nogę, tak jakbym chciał założyć prawą nogę na lewą (coś na zasadzie http://2.bp.blogspot.com/-_JxsNHfG3XQ/UNr191qJ3dI/AAAAAAAAFAs/HzYWRo2ti2k/s1600/ardha_padmasana.gif ). Ból jest podobny do takiego jakby ktoś mnie uderzyl z całej siły z kolana w biodro. Dodam, że 3 października dostałem zastrzyk rozkurczający w prawy pośladek (ostry ból brzucha po którym trafiłem do szpitala i leżałem kilka dni - wykryli helicobakterie, jestem w trakcie antybiotykoterapii, biorę helicid forte, metronidazol i duomox) lecz nie bolało mnie bezpośrednio po zastrzyku, tylko jak wspomniałem zaczęło się kilka dni temu. Nie boli jak chodzę. Jeżeli jestem w pozycji siedzącej to ból zaczyna się od momentu gdy zakładam prawą nogę na lewą a łydka jest nad lewym kolanem. Im dalej zakładam/zginam nogę tym ból jest większy. Proszę o poradę co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bronek Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Czy odwiedziles ortopede wykonali zdjecia rengenowskie i jak po konsultacj co stwierdzil oprocz antybiotyku ktory ci przepisal.Moj przyjaciel mial podobne objawy i niestety mial zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Właśnie siedzę w poczekalni do poradni chirurgicznej bo miałem się stawić na kontrolę po antybiotykoterapii na helicobakterię. Zapytam przy okazji co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Lekarz powiedział, że to może być od zastrzyku bo możliwe, że pielęgniarka trafiła igłą w nerw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi