Gość P. Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Hej :) Mam ból w prawym kolanie. Po konsultacji z ortopedą okazało się ze to uszkodzenie i przemieszczenie łąkotki przysrodkowej . Moje pytanie : Konieczna będzie operacja ? :) I ewentualnie po operacji będę musiała chodzić w stabilizatorze ? *) P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Mialem taki sam problem.Moj kumpel znalaz mi Firme w Polsce ktora wspolpracuje z niemiecka firma medyczna.Po skataktowaniu sie z przedstawicielem firmy Med Avangard,Pan Klimek zorganizowal mi konsultacje medyczna w niemczech.Po konsultacj z lekarze i oczywiscie tlumaczem polskim zdecydowalem sie na zabieg w Uni Klinik w Monachium Firma niemiecka zajmuje sie cala procedura i kontaktem z NFZ w Polsce. A to strona-www.medycynaspecjalistyczna.eu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi