Gość karna Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Witam przedażyło nam się coś dla mnie dziwnego. Moja 5letnia córcia podczas robienia fikołków i innych wygłupów na łóżku, wyrwała sobie paznokcia z małego palca u lewej reki. Początkowo zdziwiłam się ze paznokieć stoi pionowo a ja nic nie boli. Dzis minął już 3 dzień i paznokieć po prostu trzyma sie na małym włosku i co mam robić czy go oderwać dalej czy zostawić? no i czy coś się dzieje ze on tak po prostu bezboleśnie się oderwał? dodam ze nie ma ani zaczerwienienia ani opuchlizny nic a paznokiec wisi jakby był skórką:( Pozdrawiam Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 czy go oderwać dalej czy zostawić? - tak oderwać, gdyż jest bezwartościowy no i czy coś się dzieje ze on tak po prostu bezboleśnie się oderwał? - nic, czasami kompletnie nie boli taka sytuacja, kwestia indywidualnego unerwienia tej okolicy ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi