Gość gink Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witam serdecznie. Mam takie pytanie ponieważ mój chłopak złamał sobie nogę a dokładnie kość udową w kolanie ale kość się nie rozpadła. Na prześwietleniu widać jakby kość była tylko pęknięta, jednak lekarze stwierdzili ze trzeba ja usztywnić i wsadzili mu płytkę tytanową i 7 śrub. Dotyczy to lewej nogi. Od czasu operacji a minęło już 6 dni obrzęk zmniejszył się minimalnie rana znajduje się na zewnętrznej części nogi jednak to nie wszystko bo od czasu operacji gorączkuje lekarze twierdzą ze to z powodu przeziębienia którego się nabawił w szpitalu ale jednak podają mu antybiotyki tylko że gorączka nie ustępuje i przeważnie ma po 38.5 stopnia temp. Noga go straszne boli jednak rozumiem że to zrozumiałe po takiej operacji, do tej pory nie może się praktycznie ruszyć z łóżka. Niepokoi mnie fakt że nie może jej zginać wcale bo sprawia mu to straszny ból i oczywiście ta gorączka. Czy to normalne, mogą wystąpić jakieś komplikacje po tym zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi