Gość Sebastian z Grudziądza Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Witam mam 20 lat,od jakiegoś czasu mam powiększone lewe jądro więc udałem się z tym do urologa który stwierdził że na jądrze znajduje się torbiel i tu moje pytanie czy torbielowi mogą towarzyszyć bóle promieniujące do pachwiny tak że aż noga drętwieje??I czy torbiel może mieć tylko kilka milimetrów ,bo zgłosiłem się tam ponieważ wyczułem na przodzie jądra niewielki guzek który to jest niby torbielą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Tak może właśnie być, że niewielka torbiel powoduje takie objawy bólowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian z Grudziądza Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 No to jak sobie radzić z takimi objawami??Bo ten urolog to nic mi nie przepisał ani nic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja mam 18mm x 18mm. Lekarz zapisał mi antybiotyk i będziemy czekać co czas pokaże. W konieczności zabieg. Usuwa się też płyn z torbiela przez nakuwanie, ale może z powrotem nachodzić... Więcej nie napiszę, ponieważ jestem świeżo po wizycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi