Gość jurek_katowice91 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zabieg miałem kilka miesięcy temu, ale prawdopodobnie pojawiają się u mnie pod skórą (najczęściej w okolicach blizny) namacalne gazy. Przykładam dłoń w okolice blizny i czuje takie pulsowanie, jakby bąbelki, pod skórą (jakieś 0,5 cm na prawo od blizny). Co może być tego przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Bez bezpośredniego badania trudno mi określić czym konkretnie są te zmiany. Być może w okolicach blizny powstały jakieś włókniaki lub nerwiaki co powoduje dolegliwości jakie Pan opisuje. Myślę, że chirurg po bezpośrednim badaniu wyjaśni Panu czym są zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jurek_Katowice91 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 To bardzo nieciekawie. Miejsce nie jest bolesne, nie czuć niczego twardego w tych okolicach, niemniej jednak na pewno odwiedzę chirurga. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi