Gość Julita Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Mam taki problem pomiędzy pośladkami pozyżej odbytu nan duże zaczerwienienie, przeszkadza mi to bo wieczorami strasznie swędzi no i w sumie boli-czasem mam wrażenie jakby coś mnie gryzło-a nie moge tego podrapać... leci mi z tego tak jak by woda-nie wiem jak to inaczej nazwać... Pomoże mi Pan/i??? Mam dopiero 15 lat a głupio jest mi powiedzieć o tym mamie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Trzeba z tym problemem udać się do chirurga dziecięcego. Być może to torbiel krzyżowa (włosowa). Musisz o tym powiedzieć rodzicom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Julita Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 A jeżeli miałam badaną krwe i nic nie wykazało to moze być ta torbiel (chodzi mi o to czy w krwi jest w jakiś sposób uwidoczniona ta choroba?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Julita Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 elo-odowie mi ktoś-prosze? mamie nic nie powiem za nic w świecie-a samo mi to nie zniknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Julita Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Mija dzień po dniu i ciągle mnie boli-ale tylko wieczorami, nie wiem.... rodzicom nie powiedziałam i nie powiem-zapytam sie jeszcze raz-samo mi to nie zniknie??:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Jeśli to torbiel włosowa sama raczej nie zniknie. Zdecydowanie trzeba powiedziec o tym rodzicom bo jest to problem chirurgiczny. Badanie krwi nic nie wykaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość esesta Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Julito musisz powiedzieć komuś dorosłemu ,może babci ,cioci lub mamie koleżanki ,twoja decyzja może mieć przykre następstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Włóczykij Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 przede wszystkim powiedzieć o tym rodzicom-to żaden wstyd.Jeżeli nie chcesz aby ci się to babrało jeszcze bardziej(a tak będzie)to jak najszybciej udaj się do lekarza i poddaj się operacji.Im szybciej tym lepiej *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Mam podobna dolegliwosc w sumie taka sama... swedzi strasznie mnie tyłek i mam zaczerwienienie pomiedzy posladkami i w sumie powieksza sie im dluzej zwlekam tym gorzej.... nie ma na to poprostu masci jakijsc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seweryn Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 wydaje mi się że najlepszy jet sudokrem maść kupisz w aptece jest z cynkiem i wystarczy kilka razy posmarować i zaczerwienienie zniknie i nie będzie piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stokota Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 witam mam ten sam problem probowalem sudocrem ale nic nie pomogl.. jakies inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oho Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Z takimi objawami należy udać się natychmiast do proktologa,nie stosować leków na własną rękę,leczenie objawowe nic nie da,sprawa jest wewnątrz organizmu dlatego też tylko lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hirurgmaster Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Powiedz o tym rodzicom,i udaj się szybko do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi