Gość MAMA Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Moja trzy letnia coreczka rozciela sobie palec niestety naruszajac sciegna ,moje pytanie po jakim czasie moze rozpoczac rehabilitacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zazwyczaj rehabilitację można stosować praktycznie zaraz po tygodniu, dwóch po zaopatrzeniu przeciętego ścięgna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAMA Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Wczoraj zostały zdjęte szwy i usłyszałam ze ścięgna zrastają się dużo dłużej.Czy w takim razie powinnam się skonsultować jeszcze z innym lekarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi