Gość Kira Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam. Chciałbym poprosić o pomoc w rozpoznaniu bólu (jeżeli w ogóle istnieje taka możliwość). Jakieś dwa miesiące temu jeździłem na rowerze, na jednym kole. Nie wywróciłem się, ale nie działający amortyzator dał o sobie znać, poczułem mocny ból w nadgarstku, tak jakby coś pękło, ale nic nie spuchło, tylko nie mogłem i nie mogę do dziś okręcić ręki, bo czuje ten ból. Także czuje go, gdy chcę dłoń podnieść w górę lub podnosząc przedmioty podchwytem. Jest to bardzo silny ból, ale gdy nic nie robię to także boli. Nie wiem, czy udać się z tym do lekarza, czy samo może przejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kira Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Dodam, że z tym nadgarstkiem już miałem kiedyś problemy i mogę praktycznie *strzelać* z niego z widocznym przy tym przestawianiem się kości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi