Gość Michel Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Jakieś pół roku temu po teście Coopera zauważyłem na piszczelu jakiś guzek o średnicy ok. 1cm. Jest miękki, a po jakimś czasie i braku ruchu zmniejsza się tak, że w jego miejscu pojawia się lekki dołek. Guzek jest pod skórą, na niej nie widać żadnych zmian. Jedyny problem to to, że podczas większego wysiłku tj. biegu czy szybkiego chodu mięsień na którym jest guzek zaczyna boleć co powoduje zesztywnienie stopy w kostce. Drugi guzek jest umiejscowiony pod spodem ramienia. Jest podłużny (ok. 0,7cm) twardy i boli przy nacisku. Zauważyłem go jakieś 2 lata temu i się nieco powiększył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Trudno cokolwiek napisać bez badania co to są za guzki. Mogą to być gangliony, tłuszczaki lub włókniaki. Zgłoś się z tym problemem do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniello Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 mam ten sam problem. Zaczęło się od dwóch w młodym wieku . A teraz powstało więcej i faktycznie jedna noga mnie boli przy bieganiu. Normalnie tych guzków nie widać. Jak przykucnę i napnę mięśnie na piszczelach to wychodzą. Po naciśnięciu znika. Mam lekkie wrażenia jak bym wkładał palca w mięśień i troszkę w piszczel. Mam nadzieję żę da się z tego wyjść. Jutro idę do lekarza. Może coś poradzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dami Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Stapler ja mam to samo - co ci powiedział lekarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dami Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 daniello co ci powiedział lekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawid Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 ja wam powiem co to jest dzisiaj bylem u chirurga i to samo mam co wy jest to przepuklina ledzwia ide na zabieg za tydzien mam to na obu nogach lekaz powiedzial ze po dwoch tygodniach wracam do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi