Gość agness Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Panie Doktorze jestem po wycieciu wyrostka byc moze mam zbiornik płynowy co to jest? i jak to sie leczy ?mam spuchniety brzuch jak dlugo chodze boli, dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 W tej sprawie należy udać się na kontrolną wizytę do chirurga. Jeśli to zbiornik płynowy wystarczające zapewne będzie jego odbarczenie przez nakłucie i opróżnienie. O wszystkim zadecyduje chirurg po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnes Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi