Gość mateusz Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam jakis czas temu przeszedlem ozt 3 tygodnie oddychala zamnie maszyna jak to sie mowi ,po wyjsciu ze szpitala praktycznie nie moglem mowic glos zniekształcony po 2 miesiacach juz wszystko bylo ok ale teraz od jakiegos czasu gdy powiem cos głosniej odrazu zatyka mi gardlo i przez chwile piecze tak jak bym mial angine( ale niemam nic z przeziebienia ani nie jadlem niczego zimnego ogolnie jestem zdrowy oprucz ozt ) z tym gardłem to juz od dobrych 2 tygodni i tak jak by sie pogarszalo czasami jak mowie to wgl trace glos czy moze to miec cos wspolnego z ozt co z tym przypadkiem zrobic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Myślę, że nie ma to nic wspólnego z OZT. Radzę z tym problemem udać się na konsultację do laryngologa. Być może po intubacji doszło do przewlekłego stanu zapalnego w zakresie krtani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi