Gość joseph Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam, jestem kilka dni (dokładnie 4) po w/w zabiegu. Zastanawiam się, czy wszystko przebiega tak jak powinno. Z powodu tego, że był to zabieg laserowy, nie mam żadnych szwów. 1 Dnia obudziłem się ze wzwodem i zakrwawionym penisem. Kontynuując, dzisiaj jest 4 dzień po i z ciekawości chciałem spróbować zsunąć skórę w zwodzie. Skóra nadal ma problemy z opuszczeniem żołędzia dalej niż 50%. Moje pytanie brzmi, czy z racji krwi 1 dnia mogło coś pójść nie tak? Czy jak rana w 100% się wyleczy będę w stanie opuścić skórę do samego końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Myślę, że problem tkwi jeszcze w ranie po zabiegu. To bardzo wczesny okres pooperacyjny i zapewne jeszcze efekt wydłużenia wędzidełka nie jest w pełni satysfakcjonujący. Powoli po wygojeniu rany na pewno uda się Panu w pełni ściągnąć napletek z żołędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi