Gość B... Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam chciałam zapytac do jakiego lekarza należy się udac jeżeli w jamie ustnej zrobił się guzek ,,, ,nie wiem jak określic miejsce ? na dolnej wardze ,wewnątrz od strony zębów ?/zęby zdrowe / jest twardy i zaczyna mnie niepokoic ,jest kilka tygodni ,nieduży ale jakby się powiększał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Najlepiej do chirurga szczękowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B. Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Dziękuje za odpowiedz ,poszłam do chirurga szczękowego -wydawało mi się że dobrze trafiłam . Lekarz obejrzał i powiedział że to trzeba usunąc -szybko wyznaczył termin ,ja się zgodziłam, zgłosiłam z badaniami ... A lekarka powiedziała że tego nie usunie ,bo nie chce się/ jak to powiedziała /,,wkopac,,, upsss że dla niej to nie mucolele /chyba tak to nazwała ../ Kazała wrócic do poprzedniego chirurga -tak mnie znowu zbyli ,,,i kazali przyjśc za 3 miesiące . Guzek nadal jest twardy ,ostatnio zraniłam się gdy jadłam ,ale nie wypłynęło z niego nic ? Niby mnie bardzo nie boli i może powinnam się przyzwyczaic ,ale mnie niepokoi i martwię się . teraz to już nie wiem czy zgłosic się ponownie do tych lekarzy ? .zostawiłam tam skierowanie / czy szukac innego lekarza? byłam na NFZ a może powinnam prywatnie ? może mogłabym to czymś smarowac ? Jeżeli ktoś ma jakoś radę ,proszę napisac . Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi