Gość jagna Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam, Mam torbiel kości ramiennej, po 12 latach leczenia, w końcu 4 miesiące temu doczekała się przeszczepu miagi kostnej z talerza biodrowego do kości ramiennej. Po 2 miesiącach zostało mi ściągnięte usztywnienie, jednak żadnego prześwietleni nie zrobiono mi, a kazano się rehabilitować. Po miesiącu poszłam na kontrolę, ale odesłano mnie z tzw. kwitkiem, lekarz nie ma czasu... Za tydzień wybieram się ponownie na umówioną wizytę. Jednakże chciałabym wiedzieć, czy ktoś może znajdował się w podobnej sytuacji. Otóż musiałam przerwać rehabilitację, z powodu ogromnego ciągłego bólu kończyny. Jest na tyle silny, że praktycznie nic nie mogę utrzymać, o ruszaniu nie wspominając. Wiem, że tutaj pomoże tylko lekarz, jednakże może ktoś ma doświadczenie i choć trochę mnie uspokoi, że taki ból jest normalny po tego typu operacjach. Sama już jestem bezsilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Tak, ból jest dość typowy po tego typu zabiegu jednak nie z takim nasileniem jak Pani opisuje. Na pewno potrzebna jest ponowna konsultacja z prowadzącym ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi