Gość Tomek śląsk Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Miałem zabieg usunięcia jądra rok temu i wszystko po było w porządku. jestem pod stałą kontrola onkologa i urologa, ale ostatnio podczas wytrysku miałem uczucie jakby pod skórą w okolicach pachwiny coś gorącego się rozlało. co to może być? Proszę o odpowiedź co to może być oraz jak to można zdiagnozować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Może to tylko zwykłe odczucie związane z podrażnieniem samoistnym nerwów. Może pierwsze objawy np. pojawiającej się przepukliny pachwinowej. Trudno odpowiedzieć na to pytanie bez bezpośredniego badania. W razie wątpliwości i pojawiających się ponownie takich objawach radzę bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Może konieczne okaże się wykonanie USG pachwiny i narządu płciowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi