Gość Grzegorz.ga Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Witam kilka dni temu uległem wypadkowi w wyniku czego doznałem głębokiego przecięcia nadgarstka.Chwilę po wypadku zacząłem tracić czucie w palcach.Trafiłem do szpitala po kilku godzinnym zabiegu próby rekonstrukcji uszkodzonych tkanek ręka została pozszywana i usztywniona.Wg.lekarza został uszkodzony nerw pośrodkowy oraz zginacze palcy 1-3 w chwili obecnej mam czucie tylko w małym palcu.Proszę o informację jakie są rokowania w tego typu urazach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 O to należy najlepiej zapytać lekarza, który Pana operował. Nie wiem co oznacza konkretnie informacja uszkodzony nerw: czy był tylko częściowo przerwany, czy całkowicie, czy zmiażdżony, czy był szyty, co z nim zrobiono???. Od tych informacji zależy, aby konkretnie odpowiedzieć na pytanie czy czucie powróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi