Gość chora30 latka Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Czy tak jak w tytule grozi mi operacja? Jestem po Mr barku i wszystko jest ok procz wlasnie tego zwyrodnienie sciegna miesnia nadgrzebieniowego bark boli mnie nie moge spac po chorej stronie normalnie robi wymach w gore czy w bok zapinam stanik normalnie Po wysilku mnie najbardziej boli jak robie czynnosc tym barkiem Rowniez w zgieciu nie moge przywodzic do siebie bo pojawia sie ogromny bol Mialam rehabilitacje krioterapie cwiczenia na tasmie manualna terapie nie pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Radzę w tej sprawie ponownie skonsultować z ortopedą prowadzącym. Raczej operacja nie będzie w takim przypadku konieczna tylko zapewne miejscowe odpowiednie terapeutyki oraz dalsza rehabilitacja i dobrane zabiegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi