Gość 8652 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Witam strzela mi w obojczyku tak jak czasami palce strzelają przy ruchu reka miałem złamanie obojczyka z przemistrzeniem wieloodłamowe i operacje i wstawiali mi drut który wyciagneli 29kwietnia i musiałem nosci orteze aby odłam się jeszcze zalał i moje pytanie brzmi tak co mi strzela i czy to tak bedzie czy mam wybrac się do lekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 W tej sprawie jednak należałoby udać się na konsultację do ortopedy prowadzącego. On powinien po zbadaniu wyjaśnić Pana obecne dolegliwości i wyjaśni dalszy sposób postępowania np. zaleci odpowiednią rehabilitację pourazową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi