Gość daw_maciejewski@o2.pl Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Dzień dobry mam pytanie dwa miesiące temu złamałem palec złamanie było z przemieszczeniem. paliczka srotkowego palca lewej ręki miałem operacje i miałem umieszczone druty miesiąc temu przypatkowo zachaczyłem tymi drutami w śnie i mi wyleciały. Nie pojechałem do lekarza bo sie bałem ze mnie wygna z gabinetu niewiem co mam robić jestem młodą osobą i boje sie ze juz nie rusze palcem zginam nim do połowy i nie moge go wyprostować.prosze o porade lub pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Musi Pan w tej sprawie na pewno udać się na kontrolę do ortopedy prowadzącego. Proszę się nie obawiać na pewno Pan nie *wygoni* z gabinetu. Być może drutu już nie są wcale potrzebne i doszło już do prawidłowego zrostu kości (zapewne wyjaśni to badanie RTG). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi